Un Sant Jordi radiant

La ciutat ha estat preciosa vestida de llibres per tots els carrers... na Barbara Walus, na Sandra Umbria i una servidora, hem fet l'homenatge a Chopin al Vestíbul de Cort, quin honor!, quin orgull!, recuperar per a l'activitat escolar un lloc de Ciutat tan emblemàtic... Els anys 90 sempre m'instal·laven allà però després els contacontes els varen situar a Can Bordills i tot i que era un lloc silenciós i espaciós, no és el mateix, crec que la cel·lebració de la Festa del Llibre del dia de Sant Jordi ben mereix aquesta ubicació. Gràcies de cor als que ho han fet possible.
Que estimulant el programa entrevista que m'ha fet na Neus per a Ona-Mallorca Ràdio, que en s'emetia en directe des de la Plaça Major....

Què atractiu també el Recull de Literatura Jove Palma 2010, de la Regidorpa d'Edicació, amb tanta participació... i tan interessant el final del dia a la llibreria Àgora amb col·loqui musical i les lectures dels llibres de George Sand "La histoire de ma vie" i "Un hivern a Mallorca" que bona investigadora n'Arànzazu Miró!...Haguéssim pogut quedar allà a dormir, el públic (poc) interessadísim..... i l'activitat pels infants del dissabte matí moguda divertida i amb molt d'assistència. Almudena ho conta molt bé al seu blog.


1 comentario:

Almudena dijo...

Qué pena haberme perdido este magnífico escenario. El año que viene que cae en sábado :)

Por cierto ¿Nadie se acuerda de Schuman? También cumple 200 añitos.

Besucos.