Chopin al Teatre del Mar


Quin goig! amb camerinos i dins un teatre de veres, un públic de primeríssima i quin privilegi tenir per companyes a na Barbara Walus, capaç de treure tanta emoció del seu violí i na Sandra Umbría, capaç de tocar el piano fins i tot amb un piano de broma... ha estat la nostra contribució a la Jornada de Portes Obertes que per cel·lebrar "El dia Mundial del Teatre" ha convocat l'Associació d'Espectadors, per donar un toc d'atenció a les institucions que retallen les subvencions a la cultura. Enhorabona als organitzadors.
Amb el guió de "La vida de Chopin en vers" -que com a la resta d'iniciatives meves, m'ajudat a donar-li forma na Margalida Munar- intentam arribar al públic de totes les edats i en qualsevol escenari: aules, parcs, biblioteques o jardins de cases particulars.... i fer d'aquesta activitat senzilla amb música i paraula, un fet cotidià més, que ens recordi que un petit concert alimenta com un berenar...
Tot i que un especialista de la glosa, com és en Felip Munar, es va oferir a fer-me una correcció posterior i millorar la mètrica, ja em trob tan còmoda amb la nostra redacció que no he incorporat tots els seus suggeriments... que em fan sentir com "amb roba manllevada", massa pel meu català col·loquial... però, amb gust oferirè la seva versió, més ortodoxa, al que es mostri interessat per aplicar-la.


1 comentario:

Anónimo dijo...

Com me'n alegro que aquest any Chopin estigui tenint propostes agosarades com la vostra.
Vaig lamentar molt la meva impossible presència.
Seguiu així!!!!
Aránzazu Miró