25- Novembre

Vint dones varen venir a l'activitat que na Barbara Walus i jo vàrem oferir des de la llibreria Lluna, com a contribució als actes d'aquesta Setmana del 25-N.
I no és que els homes no hi estassin convocats... em deman si és que Galeano els espanta amb les seves paraules precises, sempre coherents, sovint carregades d'ironia i d'humor intel·ligent?
Gràcies a totes les que hi vàreu assistir, amb la vostra tria de personatges i les vostres aportacions vàreu fer que aquesta activitat, preparada amb dedicació i carinyo, una vegada més,  resultàs única i enriquidora.
Gràcies a na Cati Porcel per triar a na Fàtima Mernissi, a na Marilén Medinas per recordar'ns les contradicciones d'haver estat educada a les teresianes, a na Nancy Matamoros per declamar amb sentiment les poesies de n'Alfonsina Storni i fer-nos cantar la composició que Ariel Ramírez, en el seu record, va crear per na Mercedes Sosa.... gràcies per donar-nos l'oportunitat de recordar a Violeta Parra, Isadora Duncan, Hildegarda de Bingen, Ada Byron, Josephina Baker i tantes  i tantes dones, gràcies a les quals la nostra vida ha estat més plena. Gràcies de cor, a na Montserrat Sobrevias i a na Conxa Vidal (que em va descobrir fa un quart de segle, el personatge fascinant de na Frida Kalho...),.
Els contacontes i els músics no són res sense l'escolta atenta del públic.

No hay comentarios: